Sortida de crèdit de síntesi al Parc del Garraf

Els dies 14, 15 i 16 de maig els alumnes del cafe, CFGM de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural, es varen desplaçar fins al Parc del Garraf, per tal de posar en pràctica gran part dels coneixements apresos al llarg de l’any escolar. Entre d’altres activitats vam realitzar conduccions amb bicicleta de muntanya, conduccions a peu, ràpel per l’avenc dels Esquelets, gimcanes d’orientació, sessions d’astronomia, tallers de fauna verinosa (on vam poder conèixer més a fons les característiques d’espècies animals com ara,  escorpins, taràntules, serps…). I també, conèixer les característiques del paisatge càrstic del massís del Garraf i entendre les particularitats de la seva biodiversitat.

Totes aquestes activitats varen ser pensades i realitzades pels mateixos alumnes del cicle, i així, fent de guies, poden posar en pràctica els coneixements adquirits durant tot el curs.

El crèdit de síntesi és l’activitat final d’un any ple de grans moments compartits entre mestres i alumnes: acampades, sortides en BTT, escalades, caminades…, hem dormit al ras, ens hem mullat, rigut, enfadat… Totes aquestes activitats i les experiències compartides fan que aquest curs sigui per a tots plegats alguna cosa més que un simple curs.

Foto_csg_smallFoto_csg2_smallFoto_csg3_smallFoto_csg4_small