Voleiplatja: l’esport de l’estiu també a l’AAFE

Foto_vp_small

El dijous 31 de maig els alumnes de primer del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives es van desplaçar fins a la platja de Montgat Nord per viure un jornada de voleiplatja. L’activitat ve relacionada amb el crèdit d’esports d’equip que a primer s’inicia amb la matèria de voleibol. Amb aquesta activitat, els alumnes, tenen l’oportunitat de conèixer aquesta varietat del volei tan popular durant l’estiu a les nostres platges, competint en format de 2×2 i 4×4 en el terreny de joc muntat sobre la sorra.

Durant tot el matí, tots ens ho vam passar d’allò més bé, jugant, competint i gaudint de l’aigua del mar durant els descansos en companyia de tota la classe. Per altra banda, també van poder comprovar les dificultats que suposen la calor, el vent i la sorra en un esport tan tècnic com el voleibol.

Sortida d’aigües

Els alumnes del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives van fer una sortida de dos dies corresponent al Crèdit de Síntesi. La sortida consistia en practicar diferents activitats relacionades amb l’aventura i les aigües braves com són el ràfting, el descens de barrancs, l’hidrospeed, que finalment no es va poder fer per excés d’aigua, i una activitat que sota el nom de multiaventura els apropa a diverses disciplines com ara el tir amb arc i el cavall.

Va ser una oportunitat de conèixer esports que molts de nosaltres no havíem practicat mai i també, d’aprendre’n les seves característiques tècniques, les normes de seguretat que requereixen, com es poden organitzar, etc.

D’altra banda, aquesta sortida també ens dóna l’oportunitat de conviure entre professors i alumnes de primer i segon del grau superior i, un comiat per aquests últims, ja que a acabaran el cicle per seguir l’any vinent els estudis universitaris o bé incorporar-se al món laboral.

La sortida va ser un èxit ja que ens va acompanyar el bon temps, cosa que s’agraeix en aquest tipus d’activitats i, es va viure gran ambient entre tot l’alumnat.

Foto_sa_smallFoto_sa3_smallFoto_sa4_small