Xerrada pedagògica amb l’Eva Bach

Imagen_001_large

El passat 26 d’abril es va fer la tercera de les  xerrades pedagògiques previstes per aquest curs i dirigides als pares i mares de l’escola.

En aquesta ocasió va  ser l’Eva Bach, pedagoga, mestra, formadora del departament d’ensenyament i escriptora, a més d’especialista  en desenvolupament personal, intel·ligència emocional, comunicació i relacions interpersonals qui ens va parlar de:

“educar amb sentit i sensibilitat enmig d’un món complex”

aportant-nos pautes i elements de reflexió per la nostra tasca de ser pares i mares.

La xerrada va ser un èxit total, tant per la  gran afluència de pares i mares que omplien la sala com per l’interès que van suscitar les seves explicacions i recomanacions.

 

 

L’escola al programa “Mestres” de TV3

 

Dins la sèrie que va emetre TV3 “Mestres” i en el capítol 10: “Educar o ensenyar”, l’escola hi vam aparèixer fent una aportació a partir d’una classe de Filosofia 3-18 a 3r de primària.

 

Amb paraules de la web de “Mestres”: L’última visita del programa és a una classe de Filosofia per a alumnes de Primària. Nens i nenes de vuit i nou anys de l’Escola Ginebró, de Llinars del Vallès, reflexionen sobre les grans qüestions de la vida, dins un projecte que promou l’educació en els valors i la reflexió crítica des de la més tendra infància.

 

Us afegim el link per si ho voleu veure. Per anar-hi directament cerqueu el minut 15.

http://www.tv3.cat/videos/4029470/Educar-o-ensenyar

L’alumna Mariona Rovirosa Illa, de 2n d’ESO, guanya el Premi Fonix d’anglès.

Enguany s’ha convocat ja el 5è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya (THE FONIX 2012). L’objectiu d’aquest concurs és difondre l’ús de la llengua anglesa entre els alumnes mitjançant una activitat lúdica amb una finalitat didàctica i educativa.
El  concurs compta amb el recolzament de la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada dins el marc d’iniciatives socials d’accions de l’entorn i dins el Pla d’impuls de la llengua anglesa en els centres educatius catalans.
La prova va constar de diferents fases (local, territorial i final). Un cop superades totes les fases van quedar 112 finalistes, des de 5è de primària fins a 2n batxillerat i cicles formatius.  Enguany, l’alumna Mariona Rovirosa de 2n d’ESO ha quedat guanyadora absoluta dins el seu nivell (nivell 4, ESO2). L’acte de lliurament de premis va tenir lloc el dia 25 de maig a la sala d’actes d’INEFC.a Barcelona. Va presidir l’acte la consellera Irene Rigau.
Felicitats a la guanyadora!


05_large20_large