Intercanvi País Basc

Per fi hem fet la primera part de l’intercanvi. Malgrat la pluja dels primers dies, ens ho hem passat molt bé, ens hem conegut, hem fet amistat i ens hem descobert entre nosaltres. El dimarts, tota l’escola, els vam rebre amb un dinar i una benvinguda amb cançons i danses a la pista. Els nostres pares van gaudir de la festa i ens van esperar per anar amb les maletes cap a casa.

Ens han agradat molt les activitats, el Camp Nou, el Zoo i el Corredor. El millor ha estat jugar, dinar i anar plegats amunt i avall cada dia. A les tardes ens hem trobat a les places dels pobles en petites colles, i després un bon sopar amb la família. El dissabte vam fer un dia agradable de família. Diumenge, de bon matí, encara ben fosc, vam acomiadar-los. Ningú es va adormir tot i el canvi d’horari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Img_5982_largeImg_6008_largeImg_6012_largeImg_6015_largeImg_6029_large

Visita a Televisió de Catalunya

Bloc_tv3

El dijous 22 de març els alumnes de 2n del CFGS Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes (ASIX) van visitar les instal·lacions informàtiques de TV3. Els responsables del departament d’informàtica ens van preparar una presentació amb els aspectes més rellevants de la seva organització (infraestructura de la xarxa, gestió dels usuaris, còpies de seguretat,…), d’aquesta manera vam poder conèixer amb més profunditat els seus sistemes. Tot seguit vam fer una visita guiada pels centres de processament de dades i centres d’operacions, on vàrem observar el maquinari necessari per a poder gestionar 3200 usuaris i emmagatzemar unes 800.000 hores de vídeo.

Per últim, vam poder donar una volta per alguns dels platons més coneguts (Informatius, Divendres, Els matins i Banda ampla).

Des d’aquí volem agrair molt al personal de Televisió de Catalunya que va fer possible aquesta visita.