Representació de contes a Educació infantil

Els alumnes de CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives (AAFE) ens han representat un conte als nens d’Educació Infantil. Es van dividir en petits grups per tal que cada aula tingués la seva pròpia representació, Els tres porquets i Les set cabretes i el llop a P3, Els músics de Bremen a P4 i La princesa i el pèsol a P5, van preparar l’obra i van venir ben disfressats amb l’objectiu de fer-nos passar una bona estona. Vam seguir la història ben atents, entre rialles i pors.

Els alumnes d’AAFE ens van explicar que aquestes representacions formen part d’una assignatura que es diu Animació i dinàmica de grups i que així van agafant pràctica a l’hora de treballar de monitors amb nens i nenes d’educació infantil. 

 

Aafe_largeAfee_largeAfee3_largeBaixaafee_large

Projecte Tots Junts de voleibol, Llinars del Vallès

El divendres 2 de març els alumnes de 6è de Primària i de 3r d’ESO de la nostra Escola, van participar conjuntament amb les altres escoles de Llinars, Damià Mateu, Salvador Sanromà i IES Giola, en una jornada esportiva organitzada per l’Ajuntament i la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta activitat forma part del Projecte Tots Junts, on alumnes de diferents escoles del poble es troben per participar en diferents activitats com tennis taula, jocs o voleibol. Aquest últim esport ha estat el protagonista d’aquesta jornada. De 9:30h a 11:30h es va dur a terme la competició de 6è de Primària, es tractava de jugar partits de 8 minuts en format 4×4 jugadors. I de 11:30 a 13:30 van participar, de la mateixa manera, els alumnes de 3r d’ESO. L’objectiu de la jornada era promoure la màxima participació i, per això, no hi havia classificació final. 

Els alumnes del CFGS Animació d’activitats físiques i esportives (AAFE) de l’Escola Ginebró van ser els encarregats d’arbitrar tots els partits, d’animar i dinamitzar tota la competició. És la primera vegada que els alumnes d’Aafe participen en aquesta jornada i ha estat una bona experiència per conèixer com organitzar activitats d’aquest tipus i conèixer les característiques de l’alumnat segons l’etapa i també, una manera d’anar agafant experiència en la dinamització d’esdeveniments esportius.

Com era d’esperar, la jornada va ser un èxit.

Ptj3_smallFoto_ptj_smallFoto_ptj2_small