Activitat de titelles a Educació Infantil ” Guyi-Guyi”

El passat dimarts 17 de gener els nens i nenes d’EI vàrem anar a l’activitat de titelles, “Guyi-Guyi” de la Cia. Periferia Teatro de Murcia.

Aquesta activitat forma part de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

L’espectacle ha estat premiat a la “Feria Internacional de Teatro” (2010) i a la “Fira de Titelles de Lleida” (2010).

Aquesta història escenifica d’una forma interessant i divertida el tema de la recerca de la identitat, una qüestió molt present en una societat tan globalitzada com la d’avui dia.

El contrast entre els protagonistes ens ajuda a representar la por a la diferència i els prejudicis que tenim envers aquells qui es comporten de forma diferent a la que esperem.


[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mGgGjT9p5C8&w=500&h=417]

El Ginebró a La Mitja Marató

El diumenge 5 de febrer de 2012 es va celebrar la 21a edició de la Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga amb un nou rècord de participants i sota un fred intens. El mateix diumenge també es va córrer El quart de la Mitja i el dissabte a la tarda La Mini i la resta de categories.

El Taller Ginebró hi col·labora, des de fa 7 anys, amb els seus alumnes dels cicles formatius d’esports fent-hi de voluntaris en moltes i diverses tasques. En l’edició d’enguany a més, s’ha posat un estand a Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, punt de recollida de dorsals i obsequis, donant a conèixer l’oferta de CF d’esports (CFGM Conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural i CFGS Animació d’activitats físiques i esportives) i la IV Duatló Llinars – Ginebró que es celebrarà el 18 de març.

Foto_lamm2