Madre Tierra

Avui per a celebrar la Castanyada hem participat amb algunes cançons i aquest ball amb el tema “Madre Tierra” de Macaco. Potser aconseguirem que la tardor ens dugui castanyes durant una mica més temps…

MEDALLES – Cros XVI de l’Escola Ginebró

Medalles-fulla fetes de ceràmica cuita ideades i realitzades per les alumnes de Volum del batxillerat artístic de l’Escola Ginebró per premiar als corredors i corredores del XVI Cros de l’escola. Inspirades en la naturalesa i la vegetació local en motiu de l’eix del curs, la sostenibilitat.

Coreografia “San Día”

Avui hem gravat aquesta coreografia del tema “San Día” de Meneo. L’hem estructurat a partir del treball físic: mobilització articulacions; columna; coralitat; direcció; dissociació etc. I del treball musical: partitura rítmica; percussió corporal; pulsació; coordinació, etc.

És la primera de moltes!

Els escènics comencem!

Hem iniciat el curs treballant el cor. Ens escoltem i ens movem com si fóssim un de sol. Amb els ulls tancats i confiant en el nostre Corifeu. Treballem la confiança entre cada membre del grup, amb nosaltres mateixos i comencem a interpretar!