Comencem a relatar-nos!

Benvingudes i benvinguts!

Som els alumnes i professors del Batxillerat Artístic del Taller Ginebró de Cardedeu. Aquest curs 2014-2015 hem engegat aquesta aventura artística, aquesta modalitat de batxillerat, tot un món de possibilitats! Som pocs però hi estem posant moltes ganes i il·lusió, esperant créixer mica a mica en tots els sentits

Per això iniciem aquest bloc, que ens servirà per relatar les nostres activitats dins i fora de l’aula. La nostre aula es diu l’Altell, ja que es troba al final d’unes escales a un racó apartat del Taller. Un altell també és un altiplà, un turonet. Ens serveix aquesta metàfora per a explicar el bloc que comencem. Un espai que ens dona un altre punt de vista, una mica apartat, una mica elevat, des del qual ens mirem la nostra experiència educativa.

Creiem què és important narrar el que vivim, per a ordenar-ho i mastegar-ho, per a donar-li significat i fer-ho significatiu. Així, aprendrem a explicar-nos i a mostrar el que fem amb imatges i text. Esperem que gaudiu dels nostres relats i de les nostres experiències i que ens serveixin a tots i a totes per a millorar i seguir endavant.

 

Abril de 2015, Escola Ginebró

Una de les activitats més divertides del batxillerat artístic al Taller

IMG_20150306_095110

 

 

El alumnes del batxillerat artístic al Taller Ginebró tenim com a encàrrec la producció mensual de 100 dibuixos. Cada entrega es basa en un concepte diferent i la creació d’aquest gran nombre d’obres té com a objectiu portar a la pràctica i perfeccionar el fet de dibuixar.

 

 

Durant el més de març, els alumnes artistes vam haver de fer una entrega de 100 dibuixos basada en la perspectiva i els espais. Per tal de complementar i assajar com a grans dibuixants vam ser convidats al Museu de Cardedeu. Allà vam poder apreciar diferents espais i escollir el més adequat per la IMG_20150306_094958seva crida artística. La visió dels espais en persona va fer que aquests obtinguessin una idea més clara a l’hora de dibuixar, això ens ajuda a obtenir coneixements sobre el dibuix enriquidors i unes ganes de dibuixar il·limitades.

Feli

IMG_20150306_095030

IMG_20150306_094926