10 MINUTS A LES TEVES MANS, 150 ANYS A LA TERRA

Instal·lació ideada i realitzada per les alumnes de 1r de batxillerat artístic a l’assignatura de Volum amb la col·laboració dels alumnes de 3r d’ESO a Visual i Plàstica. L’art com a eina de denuncia en motiu de l’any de la sostenibilitat i l’emergència climàtica a l’Escola Ginebró.

CONFINARTS – Dibuixos i imatges des del confinament

Aquests dibuixos han estat fets en confinament pels alumnes de Batxillerat Artístic del Ginebró durant la crisi del Covid19, a la matèria de Dibuix Artístic II de segon de batxillerat. Són imatges crítiques, algunes originals i altres inspirades o derivades, que ens permeten veure el món des de la òptica dels i les joves artistes del 2020. Els dibuixos pertanyen als joves que els han fet.

 

Creacions sobre la violència masclista

Aprofitant que s’apropa el 25 de novembre, les escèniques han fet unes creacions a partir del treball corporal de les qualitats de moviment tractant el tema de la violència masclista. A més, es van poder inspirar de l’espectacle “Rebota, rebota y en tu cara explota” d’Agnès Mateus i Quim Tarrida que vam anar a veure juntes. Aquí en teniu el resultat.

GUANYADORES DEL CARTELL CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES!

Aquesta setmana dos alumnes de segon de batxillerat artístic han guanyat el 1r i 3r premi del concurs de cartells per al dia contra la violència vers les dones, que organitza el punt dona amb les escoles de Llinars del Vallès. http://www.llinarsdelvalles.cat/temes/punt-dona/concurs-cartell25n.html

La Lola Roca va quedar guanyadora i per tant s’utilitzarà el seu cartell per difondre la campanya. En Pau Riera va quedar 3r. Aquí una imatge del lliurament de premis aquest dilluns:

I aquí el cartell de la Lola, que podreu veure per Llinars en breu:

Moltes felicitats als premiats, el vostre talent té molta sortida… endavant!

Madre Tierra

Avui per a celebrar la Castanyada hem participat amb algunes cançons i aquest ball amb el tema “Madre Tierra” de Macaco. Potser aconseguirem que la tardor ens dugui castanyes durant una mica més temps…

MEDALLES – Cros XVI de l’Escola Ginebró

Medalles-fulla fetes de ceràmica cuita ideades i realitzades per les alumnes de Volum del batxillerat artístic de l’Escola Ginebró per premiar als corredors i corredores del XVI Cros de l’escola. Inspirades en la naturalesa i la vegetació local en motiu de l’eix del curs, la sostenibilitat.