Cercar:

L’escola Ginebró té la matrícula oberta a cicles formatius per al curs 24-25:

  • Sanitat: GM Cures auxiliars d’infermeria, GS Assistent Clínic i GS Dietètica
  • Informàtica: GM Sistemes microinformàtics i xarxes, GS Desenvolupment d’aplicacions multimètdia (perfil videojocs)
  • Esports: GM Guia en el Medi Natural i de Temps Lliure, GS Ensenyament i animació socioesportiva, GS Condicionament Físic

 

Esports: ampliem i diversifiquem l’oferta de formació professional

Actualment s’imparteixen tots els cicles formatius d’esports:

També s’ofereix en format intensiu l’ensenyament esportiu de Salvament i Socorrisme.

Com a opció alternativa, també es pot completar l’itinerari d’esports amb el grau superior de Dietètica (perfil Nutrició Esportiva).

A més, a partir de gener de 2025 es podran cursar a les nostres instal·lacions els certificats de professionalitat 100% subvencionats de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, Condicionament Físic en Sala d’Entrenament Polivalent i d’Instrucció de Ioga.

 

Sanitat: consolidem el nou itinerari

El curs passat vam engegar un nou itinerari formatiu en l’àmbit sanitarique dona cobertura a una sèrie de perfils professionals que tenen una alta demanda en el mercat laboral, i concretament en el nostre territori.

El GM Cures Auxiliars d’Infermeria s’imparteix en col·laboració amb l’Hospital de Sant Celoni. Una aliança que promou la docència de professionals en actiu al grau, i la realització de pràctiques i posterior inserció laboral de l’alumnat.

El  grau superior de Dietètica (perfil Nutrició Esportiva) pot donar continuitat al GM TCAI, i també al GM d’esports GUIAMN.

 

Informàtica: formació professional adaptada a les novetats del mercat laboral

En la família professional d’Informàtica i Comunicacions, els cicles formatius que oferim son:

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix els cicles de grau superior Assistent Clínic (Sanitat), Condicionament Físic (Esports) i Desenvolupament d’Aplicacions Multimèdia (Informàtica) en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.

 

Demana una reunió informativa personalitzada

Estem a la vostra disposició per realitzar una reunió informativa personalitzada amb el sotsdirector de l’etapa que vulgueu conèixer, on us explicarem el nostre projecte pedagògic i podreu resoldre qualsevol dubte o consulta que tingueu.

Si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar dia i hora.

 

Visita Virtual

A través d’aquest vídeo amb la visita virtual, descobrireu els nostres espais i instal·lacions: