Cercar:

Avui diumenge 26 de novembre, hem celebrat el XXè Cros del Ginebró, que ha comptat amb la participació de més de 700 esportistes de totes les edats i la col·laboració de tota la comunitat educativa.

En total s’han recaptat 4.026€ que es destinen íntegrament a la Marató de TV3, dedicada aquest any a la salut sexual i reproductiva.

Amb el lema “Connecta’t amb l’entorn; corre el Cros”, aquesta edició del Cros ha tingut com a objectiu promoure les activitats físiques en el medi natural entre l’alumnat i les seves famílies, com a alternativa a l’ús creixent de les tecnologies en moments d’oci i lleure. I les setmanes prèvies s’han realitzat activitats de conscienciació i promoció d’hàbits saludables, com les xerrades sobre nutrició esportiva a càrrec dels alumnes del cicle de grau superior de Dietètica.

El Cros és una cursa esportiva i solidària oberta a tota la comunitat educativa. Es promou la participació amb curses i circuits per a totes les edats, dels 3 anys fins a batxillerat, cicles, exalumnes i famílies. I també compta amb la col·laboració de mestres i alumnes de cicles d’esports en tasques d’organització, i de les famílies a través de les aportacions per la Marató de TV3.

A més, aquest any per commemorar la celebració de la 20a edició, s’ha realitzat una exposició de les samarretes de totes les edicions del Cros del Ginebró, que va néixer el curs 2004-05.

Consulteu les classificacions aquí.