Cercar:

Des del Ginebró, transmetem la nostra responsabilitat social com a escola a través de diferents accions i iniciatives durant el curs, i en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Volem que el nostre alumnat prengui consciència que vivim en un món globalitzat i marcat per fortes desigualtats socials, econòmiques i culturals, tant de l’entorn proper com llunyà.

 

Com contribuïm als ODS des de l’Escola?

En aquest vídeo expliquem com contribuïm als objectius ODS amb iniciatives i activitats diverses

 

Els ODS a l’Escola Ginebró from Escola Ginebró on Vimeo.

 

Escoltem a la comunitat educativa

Aquest curs hem volgut comptar amb la participació dels nostres alumnes, docents i famílies per identificar en quins Objectius de Desenvolupament Sostenible hauríem d’incidir més com a escola.

 

Així doncs, hem fet arribar una enquesta a les famílies, l’equip docent i els alumnes de cicle superior de primària, eso i batxillerat.

Segons els resultats de la consulta, els objectius en els quals hauríem de tenir més incidència i impacte són:

  • Salut i benestar
  • Educació de qualitat
  • Producció i consum responsables
  • Igualtat de gènere
  • Reducció de les desigualtats

 

Aquests objectius ens indicaran la línia de treball dels anys vinents que canalitzarem a través de leEix transversal de l’escola, l’Escola Verda, projectes pedagògics i projectes de la cooperativa, i que vehicularem a través del Comitè de Responsabilitat Social

També seguirem treballant en projectes d’escola diversos que tenim consolidats i que estan incidint en altres objectius ODS.