Cercar:

Els alumnes de l’escola Ginebró han participat en un projecte de sensibilització envers la fam al món mitjançant l’activitat La cursa contra la fam, organitzada per l’ONG Acción Contra el Hambre.

La cursa contra la fam és una activitat solidària en la qual els alumnes han de recórrer una distància, i sumar-ne quilòmetres entre tots, en una diada on conviu el valor de l’esport amb el de la solidaritat cap a tots els nens i nenes que es moren de fam.

Des d’infantil fins a batxillerat i cicles, els alumnes del Ginebró han corregut en diferents circuits establerts en el recinte de l’escola, i s’ha vinculat l’esforç de córrer amb la voluntat de millorar el nostre món i fer una aportació econòmica voluntària.

Com a resultat, entre tots s’han recorregut 1.026 km i s’han recollit 2.621 €, que es lliuraran a l’ONG Acción Contra el Hambre per poder avançar en els seus projectes per millorar les situacions de fam en el món.

Per més informació, podeu consultar el web http://carreracontraelhambre.org/ca