Cercar:
Documentació i Administració Sanitàries - Cicle Formatiu de Grau Superior

L’escola Ginebró organitza una jornada de Portes Obertes específica per a Cicles Formatius  diumenge 26 de març, per tal de donar a conèixer l’oferta d’ensenyaments postobligatoris de formació professional per al curs 22-23.

  • Sanitat: GM Cures auxiliars d’infermeria, GS Assistent Clínic i GS Dietètica
  • Informàtica: GM Sistemes microinformàtics i xarxes, GS Desenvolupment d’aplicacions multimètdia (perfil videojocs)
  • Esports: GM Guia en el Medi Natural i de Temps Lliure, GS Ensenyament i animació socioesportiva, GS Condicionament Físic

L’horari de les portes obertes és de 10 a 13h. Per assistir-hi cal reservar cita prèvia, i les visites en faran en grups reduïts.

 

Nous Cicles Formatius de Sanitat

Com a novetat, l’escola ha engegat aquest curs un nou itinerari formatiu en l’àmbit sanitarique donen cobertura a una sèrie de perfils professionals que tenen una alta demanda en el mercat laboral, i concretament en el nostre territori.:

  • CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria
  • CFGS Assistent Clínic (Documentació i Administració Sanitàries)
  • CFGS de Dietètica

 

Nou Cicle Formatiu DAM, Perfil Videojocs

En la família professional d’Informàtica i Comunicacions,  el cicle formatiu de grau superior Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM), Perfil Videojocs,  ha pres el relleu al cicle DAW.

Aquest cicle dóna continuitat al cicle de grau mitjà actual Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)

Trobareu més informació sobre continguts i sortides professionals, entre d’altres, aquí

 

Àmplia oferta de tècnics esportius

Així mateix, es manté tota l’oferta actual de cicles formatius d’esports de grau mitjà i superior, que permet als nostres alumnes especialitzar-se com a tècnic de guia en el medi natural (GUIAMN), tècnic de condicionament físic (CF) o bé tècnic en ensenyament i animació socioesportiva (EAS). També podran complementar aquesta formació amb titulacions de socorrisme i educació en el lleure, o bé optar per ensenyaments esportius de socorrisme o hípica.

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix els cicles de grau superior Assistent Clínic (Sanitat), Condicionament Físic (Esports) i Desenvolupament d’Aplicacions Multimèdia (Informàtica) en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.

 

Demana una reunió informativa personalitzada

També estem a la vostra disposició per realitzar una reunió informativa personalitzada amb el sotsdirector de l’etapa que vulgueu conèixer, on us explicarem el nostre projecte pedagògic i podreu resoldre qualsevol dubte o consulta que tingueu.

Si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar dia i hora.

 

Visita Virtual

A través d’aquest vídeo amb la visita virtual, descobrireu els nostres espais i instal·lacions: