Cercar:

L’Escola Ginebró organitza la jornada de Portes Obertes per les famílies que busquin escola per als seus fills els dies 11 i 12 de febrer de 2023 per totes les etapes:

  • Infantil: 11 i 12 de febrer
  • Primària: 11 de febrer
  • ESO: 12 de febrer
  • Cicles Formatius: 11 de febrer
  • Batxillerat: 12 de febrer

A les famílies interessades a conèixer-nos, us convidem a reservar dia i hora per les Portes Obertes, en grups reduïts i amb cita prèvia.

 

El dia de portes obertes és una molt bona ocasió per conèixer l’escola per dins, i en una visita guiada, acompanyats per un mestre de l’escola de l’etapa que vulgueu conèixer, us ensenyarem els diferents espais com les aules, sales polivalents, el menjador, el pati…  Durant la visita us explicarem el projecte educatiu i el funcionament de l’escola, respondrem les vostres preguntes i resoldrem qualsevol dubte que tingueu.

 

Demana una reunió informativa personalitzada

A totes les famílies interessades a inscriure els vostres fills a l’escola Ginebró, apart de venir a les Portes Obertes us convidem a demanar una reunió informativa personalitzada amb la direcció pedagògica de l’escola, que us explicarà en detall el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol qüestió o dubte que tingueu.

Per demanar dia i hora per l’entrevista, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon (93 841 2547), e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

Com es formalitza la preinscripció a infantil, primària i ESO?

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ja ha publicat les dates en què s’han de presentar les sol·licituds de preinscripció per al curs 2023-24:

  • Educació infantil i primària: del 6 al 20 de març de 2023
  • Educació secundària (ESO): del 8 al 20 de març de 2023

L’escola Ginebró és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya.

El tràmit es realitzarà telemàticament, i per més informació de terminis, documentació i llistes d’inscrits, us recomanem consultar el web del Departament d’Ensenyament.

El codi de centre de l’Escola Ginebró és el 08045161.

Si teniu alguna consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

Matrícula oberta a batxillerat i cicles formatius

Els ensenyaments postobligatoris del Ginebró són privats, i la matrícula està oberta a partir de gener.

 

Un tastet d’escola amb els vídeos de la visita virtual

En els vídeos de la visita virtual, podreu fer un primer tastet i descobrir els nostres espais de les etapes d’infantil, primària, ESO, batxillerat i cicles formatius.