Cercar:

Dues alumnes de l’escola Ginebró, la Rebeca Tornini i la Yu-Naà Tato, han obtingut les millores notes de la comarca a les PAU 2022, que aquest curs escolar s’han realitzat novament a les universitats, com abans de la pandèmia.

La Rebeca Tornini, que acaba de fer 18 anys, viu a Sant Pere de Vilamajor i ha cursat batxillerat artística al Ginebró. Ha obtingut un 9,8 a les PAU, la millor nota de la comarca juntament amb un alumne de l’Escola Sant Gervasi, de Mollet del Vallès. Gràcies a aquesta puntuació, ha obtingut una mitjana de 13,92.

La Rebeca explica: “Estic molt contenta amb la nota, sobretot després d’un curs que ha estat força estressant, més que per la nota de tall, realment per la meva manera de ser perfeccionista. Voler treure bones notes ha estat una qüestió de superació personal, volia aprofitar al màxim”

Per preparar-se les PAU, va confiar molt en els continguts apresos durant el curs i les setmanes abans de l’examen “va prevaldre més la meva salut mental que no pas les hores d’estudi i he fet les coses el millor que he pogut”.

Dels dos cursos de batxillerat, ens explica: “Al Ginebró sempre m’hi he sentit molt bé. A la classe hi ha hagut molt companyerisme i els professors també sempre han fet tot el possible per ajudar-nos a superar els obstacles”. Si ha de triar entre les diferents assignatures, es queda amb fonaments de les arts, ja que “tot i que al principi s’havia d’estudiar moltíssim, al final ha sigut la més gratificant per tot el que he après”.

Pel curs vinent s’ha matriculat a la BAU (Centre Universitari de Disseny) on, per primera vegada, es podrà estudiar Belles Arts.  També té previst anar-se’n a estudiar a Londres, però per ara sense data fixa. Fins aleshores, té previst passar  l’estiu amb la família i els amics. “El que més il·lusió em fa es el viatge Interrail que faré amb una amiga per Europa, fins a Estocolm”

Per la seva banda, la Yu-Nà Tato ha obtingut un 9,6 a les PAU, la tercera millor nota del Vallès Oriental. Té 18 anys, viu a Sant Antoni de Vilamajor i ha cursat batxillerat humanístic a l’escola Ginebró, després d’haver fet ESO a l’INS Vilamajor.

La Yu-Na explica: “La setmana abans de les PAU em vaig angoixar una mica, perquè em vaig adonar que no m’havia preparat tan com tenia previst”. Però la feina feta durant el curs va ajudar-la a obtenir aquesta nota. “Més o menys m’esperava les notes, però no totes tan altes, per exemple el 10 de llatí!”.

La Yu-Nà, que juga a handbol a Santa Maria de Palautordera, té previst estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra el curs que ve.

 

El 100% d’alumnes de l’escola Ginebró que s’han presentat aquest mes de juny a les PAU han aprovat.  A més, s’han lliurat 7 diplomes d’excel·lència, que reben els estudiants amb una mitjana de 9 o superior.