Cercar:

Els alumnes de grau mitjà i superior d’esports de l’escola Ginebró han estat els amfitrions de la setmana d’intercanvi d’experiències que s’ha organitzat a Llinars amb alumnes de Gainberri, escola de formació professional esportiva de Tolosa (Guipúscoa).

Un total de 49 joves de Tolosa ha viatjat fins a Llinars del Vallès per realitzar una serie d’activitats físicoesportives, de lleure i lúdiques organitzades pels alumnes de GUIAMN, EAS i CF de la nostra escola, i s’han allotjat a Can Ferrerons durant l’estada.

Al grau mitjà de Guia en el Medi Natural i Temps de Lleure, s’han repartit alumnes en tres grups, que cada dia han gaudit d’una activitat -escalada, conducció a peu o conducció en BTT-.  Els alumnes de Ginebró han guiat a peu o en bicicleta els companys de Gainberri per zones del Baix Montseny, i també els hi han preparat una introducció a l’escalada al rocòdrom de l’escola, ja que aquesta assignatura encara no l’han treballat a Tolosa.

Quant a cicle superior, els alumnes de Condicionament Físic han organitzat la Convenció de Fitness i Wellness pels seus homòlegs de Gainberri. Durant el curs han estat preparant l’esdeveniment a l’assignatura de projectes,  i la Convenció ha consistit en la dinamització d’activitats diverses, entre les quals han fet crossfit, bodypump, zumba, pilates, una xerrada de nutrició, etc.

Per la seva banda, els alumnes d’Ensenyament i Animació Socioesportiva han muntat un intercicles de pàdel, handbol i voleibol, i s’han dut a terme 3 tornejos de manera paral·lela.

Com a cloenda, dijous tots els alumnes de grau mitjà i superior de Ginebró i Gainberri s’han desplaçat a la platja de Mataró, i han gaudit d’un torneig de volei platja.

Marc Lurbe, cap d’estudis de cicles formatius del Ginebró, comenta: “Ha estat una experiència molt enriquidora per a tothom. Tant per la part de convivència i intercanvi d’experiències, com pel fet de treballar amb clients reals situacions de la seva futura professió. Quan el projecte que treballes té una repercussió real, et prepara molt millor pel món laboral. Per això a l’escola Ginebró potenciem els projectes d’aprenentatge-servei i la formació vivencial, i encara més en formació professional.”