Cercar:
Documentació i Administració Sanitàries - Cicle Formatiu de Grau Superior

L’escola Ginebró té la matrícula oberta per als ensenyaments postobligatoris de formació professional del curs 22-23:

  • Cicles Formatius de Sanitat (grau mitjà i superior)
  • Cicles Formatius d’Informàtica (grau mitjà i superior)
  • Cicles Formatius  d’Esports (grau mitjà, grau superior i ensenyaments esportius)

 

 

Nous Cicles Formatius de Sanitat

Com a gran novetat, l’escola engega 3 cicles formatius de grau mitjà i superior de l’àmbit sanitarique donen cobertura a una sèrie de perfils professionals que tenen una alta demanda en el mercat laboral, i concretament en el nostre territori.:

  • CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria
  • CFGS Assistent Clínic (Documentació i Administració Sanitàries)
  • CFGS de Dietètica

 

Nou Cicle Formatiu DAM, Perfil Videojocs

A més, en la família professional d’Informàtica i Comunicacions,  el cicle formatiu de grau superior Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM), Perfil Videojocs,  prendrà el relleu al cicle DAW que s’imparteix actualment. Aquest cicle donarà continuitat al cicle de grau mitjà actual Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX)

Trobareu més informació sobre continguts i sortides professionals, entre d’altres, aquí

 

Àmplia oferta de tècnics esportius

Així mateix, es manté tota l’oferta actual de cicles formatius d’esports de grau mitjà i superior, que permet als nostres alumnes especialitzar-se com a tècnic de guia en el medi natural (GUIAMN), tècnic de condicionament físic (CF) o bé tècnic en ensenyament i animació socioesportiva (EAS). També podran complementar aquesta formació amb titulacions de socorrisme i educació en el lleure, o bé optar per ensenyaments esportius de socorrisme o hípica.

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix els cicles de grau superior Assistent Clínic (Sanitat), Condicionament Físic (Esports) i Desenvolupament d’Aplicacions Multimèdia (informàtica) en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.

 

Demana una reunió informativa personalitzada

També estem a la vostra disposició per realitzar una reunió informativa personalitzada amb el sotsdirector de l’etapa que vulgueu connèixer, on us explicarem el nostre projecte pedagògic i podreu resoldre qualsevol dubte o consulta que tingueu.

Si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar dia i hora.

 

Visita Virtual

A través d’aquest vídeo amb la visita virtual, descobrireu els nostres espais i instal·lacions: