Cercar:

Dinàmics ha rebut aquest dijous el premi a la millor iniciativa d’intercooperació en els Reconeixements CoopCat 2021, impulsat per la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

Dinàmics és un projecte compartit de les escoles cooperatives Ginebró (Llinars V.) i Sant Gervasi (Mollet V.), que va néixer l’any 2017 arrel de la necessitat que es va detectar a la comarca de formar i acreditar professionals en els àmbits de l’esport, el lleure, la salut i el turisme actiu.

El model d’intercooperació de Dinàmics ha estat premiat tenint en compte aspectes com la gestió de recursos, la productivitat, el propi desenvolupament que inclou la implantació de noves tecnologies i l’accés a nous mercats, així com per la promoció de valors cooperatius i de l’economia social que es fomenten a través del projecte.

L’educació en el lleure i el socorrisme són els dos pilars de Dinàmics, i gràcies a les sinergies i aliances amb entitats de la comarca promou la inserció laboral de joves i persones en risc d’exclusió en aquests àmbits. Dinàmics és la única escola de lleure catalana amb seu al Vallès Oriental, i imparteix un ampli ventall de cursos de formació ocupacional i continua a la comarca, a més de formacions a mida per ajuntaments, entitats i empreses.

L’acte de lliurament s’ha fet aquest dijous 16 de desembre a La Pedrera (Barcelona), i han recollit el premi Gorka Insausti i David Cos, presidents de les cooperatives Ginebró i Sant Gervasi, respectivament, i membres del consell rector de Dinàmics.