Cercar:

El programa Erasmus+ i l’Escola Ginebró han obert la convocatòria 2021-22 de les beques de mobilitat per alumnes de grau superior de l’escola.

Les beques de mobilitat Erasmus + són una oportunitat de desenvolupament personal i professional. A l’Escola Ginebró els Cicles Formatius de Grau Superior poden optar a realitzar aquestes mobilitats a través d’estades  en centres de treball en països europeus.

 

Quines han estat les experiències Erasmus del curs passat?

Durant el curs 2020/2021, entre mitjans de juny i principis de juliol, van participar en l’Erasmus 12 alumnes de cicles formatius d’esports i informàtica,  per fer una estada de dos mesos a tres països diferents. A Itàlia (Arezzo) van marxar-hi dos alumnes de condicionament físic, dos d’EAS i un de DAW; a Irlanda (Sligo) van anar-hi tres alumnes d’EAS i un de Condicionament Físic; finalment, un alumne de condicionament físic, un d’EAS i un de DAW van optar per Eslovènia (Maribor).
Podeu llegir l’entrevista a Genís Costas,  alumne de condicionament fisic que va fer l’Erasmus a Maribor, aquí.

 

Com presentar la candidatura?

Els alumnes interessats en el programa, poden consultar tota la informació aquí.

En primer lloc, han d’omplir un formulari i presentar documentació. Posteriorment, realitzaran una entrevista individual on el tribunal format per docents de l’escola avaluaran la motivació i altres aspectes dels candidats. Finalment, es publicarà la llista de seleccionats i les seves destinacions.

 

Objectius de l’Erasmus+

El Programa Erasmus+  té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge d’estudiants universitaris i de formació professional de grau superior. Ofereix oportunitats de mobilitat a estudiants i professors per fomentar l’aprenentatge, la cooperació, la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques a l’estranger, principalment a Europa.

El Ginebró participa en aquest programa amb l’objectiu que els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior puguin obtenir beques per realitzar pràctiques en empreses estrangeres a Europa. En un futur proper, també està previst que els professors puguin accedir a realitzar mobilitat.  En la Declaració de Política Erasmus de l’escola hi ha informació detallada del compromís del centre amb el programa.

Més informació aquí.