Cercar:

Aquesta setmana comença el 53è curs de l’Escola Ginebró, i ho fa amb nous reptes, molts projectes engrescadors i moltíssima il·lusió.  Engeguem un curs amb més de 1.200 alumnes i un gran nombre de famílies que novament fan confiança al ‘escola.

 

Un curs amb menys restriccions

Per ara, el nou curs continua marcat pels efectes de la Covid-19 i es mantenen moltes de les mesures de contenció del virus, amb el focus posat en la mascareta, la higiene de mans i la distància.

Ara bé, una notícia molt positiva és que aquest curs els diferents grups-classe es podran barrejar al pati (fent sempre ús de la mascareta). D’aquesta manera recuperem una mica de normalitat en el dia a dia dels infants i joves a l’escola.

A més, es recupera el 100% de presencialitat en les etapes postobligatòries de batxillerat i cicles formatius.

 

L’eix transversal: la igualtat de gènere

Com a cooperativa, el Ginebró té la responsabilitat de mirar endavant d’una manera socialment responsable i contribuint a un desenvolupament sostenible del planeta. Per això, donem tot el nostre suport a l’agenda 2030 de les Nacions Unides, que proposa una sèrie d’Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Un d’aquests objectius és la Igualtat de Gènere, tema que serà l’eix transversal del curs 21-22. A través de diferents activitats en tots els cursos, petits i grans prendrem consciència i reflexionarem sobre quins són els principals elements que generen desigualtats per raó de gènere i com erradicar aquesta discriminació per potenciar la igualtat real d’oportunitats.

 

Que tinguem tots i totes un molt bon curs!