Cercar:

El 100% d’alumnes de l’escola Ginebró que s’han presentat aquest mes de juny a les PAU han aprovat. L’escola fa una valoració molt satisfactòria d’aquesta dada, tenint en compte e més del 90% d’alumnes de 2n de batxillerat de l’escola s’ha presentat a la convocatòria de juny.  Pràcticament tota la resta d’alumnes té previst presentar-se al setembre.

A més, s’han lliurat 6 diplomes d’excel·lència, que reben els estudiants amb una mitjana de 9 o superior.

De nota mitjana, els alumnes del Ginebró han tret un 7,321,  xifra per sobre de la mitjana de Catalunya.

Per segon any consecutiu, l’escola Ginebró ha acollit les proves de selectivitat per alumnes de batxillerat de la comarca. Novament com a mesura de prevenció de contagis del Covid-19, el Departament d’Educació ha decidit repartir els alumnes entre diferents centres educatius i, d’aquesta manera, evitar massificacions.

Concretament, el Ginebró ha acollit 177 alumnes de la comarca, provinents de l’INS Giola (Llinars V.), INS Reguissol (Sta. Maria Palautordera) i INS Lliçà (Lliçà d’Amunt), i de la pròpia escola. Les proves van començar dimarts 8 de juny i van finalitzar divendres 11 de juny.

Les proves s’han realitzat a l’edifici d’EBC del centre, ubicat a Llinars del Vallès, on durant el curs s’imparteixen els estudis de batxillerat (itineraris científic-tecnològic, social-humanístic i artístic-escènic) i cicles formatius d’informàtica i esports. Es tracta d’un nou edifici inaugurat el 2017 quan els estudis postobligatoris de l’escola es van traslladar de Cardedeu a Llinars del Vallès, i que compta amb aules espaioses i lluminoses, espais polivalents, un espai social i zones exteriors.