Cercar:

L’escola Ginebró i Gainberri, un centre educatiu del País Basc han signat un acord de col·laboració perquè Ginebró els acompanyi en el seu nou projecte de formació esportiva integral, que inclou cicles formatius de l’àmbit de les activitats físico-esportives.

Gainberri és un centre educatiu ubicat a Tolosa (provincia de Gipuzkoa), amb una llarga trajectòria educant infants i joves en diferents etapes escolars. El curs 21-22, inicia una nova era amb cicles formatius d’esports de grau mitjà i superior, sota la direcció de Gurutz Aginagalde, exjugador professional d’handbol i actual president del Bidasoa. Des de Gainberri, s’oferirà l’oportunitat de qualificar-se com a professionals de l’esport als joves de la zona, i alhora es donarà resposta a necessitats d’inserció laboral en el territori.

Gorka Insausti, president de la cooperativa Ginebró explica: “El País Basc és un model de referència en formació professional a nivell estatal.  Així doncs, estem molt agraïts que Gainberri hagi dipositat la seva confiança en nosaltres, perquè els assessorem i acompanyem en els inicis del seu projecte. Esperem aportar el nostre coneixement i valors, amb una metodologia de treball que fa quasi 20 anys que apliquem en els nostres cicles de grau mitjà i superior, i que és la clau del nostre èxit formatiu.”

“A l’escola Ginebró, el treball col·laboratiu és un dels pilars del nostre projecte educatiu. L’oportunitat que ens brinda Gainberri de compartir coneixement i experiències, treballar conjuntament, fins i tot plantejar futurs intercanvis d’alumnes, etc. sens dubte serà un gran valor per totes dues escoles. A més vivim en una realitat social molt canviant, i més que mai és important obrir la ment i cooperar.”