Cercar:

Dijous 18 i divendres 19 de març, els i les alumnes de l’escola Ginebró van participar en un projecte de sensibilització envers la fam al món mitjançant l’activitat La cursa contra la fam, organitzada per l’ONG Acción Contra el Hambre.

La cursa contra la fam és una activitat solidària en la qual els alumnes han de recórrer una distància, i sumar quilòmetres entre tots, en una diada on conviuen els valors de l’esport i la solidaritat cap a tots els nens i nenes que es moren de fam.

Els infants, joves i mestres del Ginebró han participat a la cursa en diferents circuits establerts en el recinte de l’escola,  organitzats en grups bombolla. I s’ha vinculat l’esforç de córrer amb la voluntat de millorar el nostre món i fer una aportació econòmica voluntària.

Com a resultat, entre tots s’han recorregut 1.034 km i s’han recollit 3.846€, que es lliuraran a l’ONG Acción Contra el Hambre per poder avançar en els seus projectes per millorar les situacions de fam en el món.
En els dies previs a la cursa, des de l’escola s’ha realitzat una feina de sensibilització amb els alumnes, i un dels materials per aquesta tasca de conscienciació és el vídeo “El Monstre Invisible”, que podeu visualitzar aquí:
https://vimeo.com/389745668/434f15fc67

Per més informació, podeu consultar també el web http://carreracontraelhambre.org/ca