Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

L’escola Ginebró ja té la matrícula oberta per al curs 21-22 a Batxillerat, Cicles Formatius i Ensenyaments Esportius.

Demana una reunió informativa personalitzada

Estem a la vostra disposició per realitzar una reunió informativa personalitzada amb el sotsdirector de l’etapa que vulgueu connèixer, on us explicarem el nostre projecte pedagògic i podreu resoldre qualsevol dubte o consulta que tingueu.

Si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per concertar dia i hora.

 

Portes Obertes a Cicles Formatius el dia 9 de maig

Diumenge 9 de maig de 10 a 13h s’organitzen Portes Obertes presencials per cicles formatius d’esports i informàtica, i ensenyaments esportius de socorrisme i hípica.

Per assistir-hi cal reservar cita prèvia, i les visites en faran en grups reduïts.

 

Visita Virtual

A través d’aquest vídeo amb la visita virtual, descobrireu els nostres espais i instal·lacions:

 

Batxillerat: totes les modalitats i batxillerat dual

L’escola Ginebró ofereix tots 3 itineraris disponibles per cursar batxillerat: científic-tecnològic, social-humanístic, i artístic-escènic.

Els alumnes poden optar també per cursar el Batxillerat High School (Dual), que permet obtenir simultàniament la doble titulació de batxillerat del sistema espanyol i nord-americà.

Com a escola amb una llarga trajectòria impartint batxillerat, ens avalen els bons resultats obtinguts els darrers 5 anys en el nombre d’alumnes aprovats (95%), alumnes presentats a les PAU (90%), aprovats a les PAU (99%) i accés a la primera opció escollida a la universitat (90%).

 

Cicles formatius d’esports i ensenyaments esportius

En l’àmbit de les activitats físiques i esportives, el Ginebró ofereix tots els cicles formatius disponibles:

A més, també imparteix Ensenyaments Esportius de les següentes especialitats:

 

Cicles formatius d’informàtica

En l’àmbit de la informàtica el Ginebro ofereix 2 cicles formatius que permeten aprendre una professió a través de casos pràctics i situacions reals:

Els nostres alumnes, un cop finalitzats aquests estudis amb gran demanda laboral, poden optar per incorporar-se al món laboral o continuar amb estudis universitaris.

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix el CFGS en Condicionament Físic i el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.