Cercar:

Com es formalitza la preinscripció?

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha fixat les següents dates per presentar les sol·licituds de preinscripció per al curs 2021-22:

  • Educació infantil i primària: del 15 al 24 de març de 2021
  • ESO: del 17 al 24 de març de 2021

L’escola Ginebró és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya.

Enguany el tràmit es realitzarà telemàticament, i per més informació de terminis, documentació i llistes d’inscrits, us recomanem consultar:

El codi de centre de l’Escola Ginebró és el 08045161.

Si teniu alguna consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

 

 Vine’ns a veure! Demana una reunió informativa personalitzada

A totes les famílies interessades a inscriure els vostres fills a l’escola Ginebró, apart de venir a les Portes Obertes us convidem a demanar una reunió informativa personalitzada amb la directora pedagògica de l’escola, que us explicarà en detall el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol qüestió o dubte que tingueu.

Per demanar dia i hora per l’entrevista, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon (93 841 2547), e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

Visita Virtual

En els vídeos de la visita virtual, podreu fer un primer tastet i descobrir els nostres espais de les etapes d’infantil, primària i ESO.