Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

L’escola Ginebró ja ha obert la matrícula per al curs 21-22 de batxillerat i cicles formatius.

Les famílies interessades a conèixer-nos, podeu demanar hora per una reunió informativa personalitzada amb direcció pedagògica, per conèixer el nostre projecte educatiu i resoldre qualsevol dubte o consulta.

Les entrevistes es poden realitzar de manera presencial, amb totes les mesures de seguretat, o bé telemàticament.

Batxillerat: totes les modalitats i batxillerat dual

L’escola Ginebró ofereix tots 3 itineraris disponibles per cursar batxillerat: científic-tecnològic, social-humanístic, i artístic-escènic.

Els alumnes poden optar també per cursar el Batxillerat High School (Dual), que permet obtenir simultàniament la doble titulació de batxillerat del sistema espanyol i nord-americà.

Com a escola amb una llarga trajectòria impartint batxillerat, ens avalen els bons resultats obtinguts els darrers 5 anys en el nombre d’alumnes aprovats (95%), alumnes presentats a les PAU (90%), aprovats a les PAU (99%) i accés a la primera opció escollida a la universitat (90%).

 

Cicles formatius d’esports i ensenyaments esportius

En l’àmbit de les activitats físiques i esportives, el Ginebró ofereix tots els cicles formatius disponibles:

A més, també imparteix Ensenyaments Esportius de les següentes especialitats:

 

Cicles formatius d’informàtica

En l’àmbit de la informàtica el Ginebro ofereix 2 cicles formatius que permeten aprendre una professió a través de casos pràctics i situacions reals:

Els nostres alumnes, un cop finalitzats aquests estudis amb gran demanda laboral, poden optar per incorporar-se al món laboral o continuar amb estudis universitaris.

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix el CFGS en Condicionament Físic i el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.

 

Ens vols conèixer?

Actualment l’escola Ginebró imparteix els estudis de batxillerat i cicles formatius a Llinars del Vallès, en un nou edifici que compta amb aules renovades, espais polivalents i zones exteriors. També disposa d’equipaments esportius municipals complementaris per als cicles d’esports.