Cercar:

Aquest mes de desembre l’escola Ginebró ha celebrat la 17a edició del tradicional Cros que any rere any reuneix alumnes, famílies i amics de l’escola en la festa esportiva i solidària que dóna suport a la Marató de TV3. Enguany, hem adaptat l’esdeveniment a les circumstàncies actuals i per això s’ha celebrat de manera virtual.

El XVII Cros del Ginebró s’ha celebrat entre els dies 5 i 13 de desembre, i ha comptat amb la participació d’alumnes des de 3 anys fins a batxillerat i cicles formatius, així com d’exalumnes, famílies i mestres de l’escola.

En aquesta edició especial,  768 participants s’han inscrit a la prova. Cadascú s’ha fet el Cros a mida recorrent o caminant una distància assumible, sense mínim ni màxim de quilòmetres, ni circuits establerts, i entre tots i totes hem sumat 6.087 km.

Des de l’escola, els dies previs a l’esdeveniment els alumnes han practicat el cros a l’escola i s’han realitzat xerrades de conscienciació sobre la Marató. D’aquesta manera s’han treballat els valors que caracteritzen la cursa: la solidaritat, la companyonia, la superació, l’esforç…  I aquests valors han acompanyat els alumnes a l’hora de fer el Cros amb la família i amics propers.

A més, gràcies a les aportacions voluntàries de les famílies, hem recaptat 4.516 € per la Marató de TV3, que en aquesta ocasió es destinen a la Covid-19.

Tot i no poder-nos reunir tots presencialment a l’escola, les fotos i vídeos que les famílies han compartit a través d’Instagram amb les etiquetes #crosginebró i #lamaratótv3, i el club que hem creat a Strava ens han permès sentir-nos a prop els uns dels altres, i no deixar passar l’oportunitat de gaudir tots junts d’aquesta festa tan arrelada a l’escola Ginebró.