Cercar:

A mesura que el Govern actualitza les normatives i recomanacions en matèria de salut pública per la contenció de la Covid-19, des del Ginebró ens adaptem als nous requeriments per seguir contribuint a minimitzar el risc de contagi i mantenir un control de la traçabilitat.

Les mesures del pla especial d’obertura aplicades fins ara, es reforcen a partir d’aquesta setmana amb una sèrie de canvis a les etapes postobligatòries (batxillerat i cicles formatius) segons la realitat de cada curs. Això ens permet reduir la mobilitat i alhora afectar el mínim al desenvolupament de les classes per afavorir al màxim la presencialitat.

A més, el fet de tenir els alumnes distribuits en diferents ubicacions, tant dins com fora del recinte escolar, està contribuint favorablement a l’aïllament efectiu dels contactes i redueix el risc de contagi col·lectiu.

La situació d’excepcionalitat que vivim ens ha ensenyat a adaptar-nos a totes les modalitats de formació possibles (presencial, telemàtica i mixta), posant les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement al servei de la pedagogia.

Des de l’escola seguim treballant per aplicar totes les mesures organitzatives i de seguretat requerides, que tenen com a objectiu mantenir l’escola oberta i acompanyar els infants i joves en el seu creixement personal, intel·lectual i emocional.