Cercar:

El 100% dels alumnes de batxillerat de l’escola Ginebró que van presentar-se a les PAU al juliol van aprovar-les, i el 90% ha estat admès a la primera opció escollida de la universitat.

Així doncs, malgrat la situació excepcional de confinament que es va viure durant gran part del curs passat, els i les alumnes del Ginebró van obtenir molts bons resultats a les proves d’accés a la universitat, fins i tot millors que el curs anterior.

Enric Matamala, director de batxillerat i cicles formatius comenta “La implicació de l’equip docent per adaptar-nos a la teleformació mitjançant les videoconferències en directe, les tutories online i les eines i recursos de suport,  així com la decisió de l’escola d’allargar les classes de preparació fins al 7 de juliol, van contribuir sens dubte a aquests bons resultats“.

 

El Ginebró va acollir les proves de la selectivitat al juliol

 

Per primera vegada a la història, l’escola Ginebró va acollir les proves de selectivitat per 260 alumnes del Baix Montseny. Com a mesura de prevenció de contagis del Covid-19, el Departament d’Educació va decidir repartir els alumnes entre diferents centres de la comarca per evitar massificacions, en comptes d’agrupar-los en aules universitàries com era habitual fins al curs passat.

El tribunal de les PAU va valorar molt positivament l’experiència, tant per l’acollida i col·laboració de l’escola com pel fet que l’organització de les proves de manera menys massificada  va ajudar els alumnes a encarar-les amb més tranquil·litat.