Cercar:

El dia 14 de setembre ha començat el 52è curs de l’escola Ginebró, un curs marcat per una situació sanitària excepcional que requereix una sèrie de mesures per garantir una escola segura i adaptada a les circumstàncies, i així contribueixi a reduir l’expansió de la Covid-19 i facilitar-ne la traçabilitat.

Des de l’Escola apliquem totes les mesures organitzatives, de prevenció, higiene i seguretat marcades per les autoritats educatives i sanitàries.  Però per damunt de tot obrim una escola acollidora on infants i joves aprenguin, experimentin, gaudeixin, creixin i siguin feliços, com sempre ha estat al Ginebró. Ara més que mai, l’objectiu de l’escola és acompanyar els infants i joves en el seu creixement personal, intel·lectual i emocional. 

Per més informació, consulteu les preguntes freqüents sobre la tornada a l’escola en el context de la COVID-19 aquí.

 

Nous espais, noves formes

Hem adaptat les aules i espais d’aprenentatge com l’espai social, l’aula de tecnologia i plàstica, etc. i també n’habilitem de nous com la nova aula d’ESO per seguir fent créixer el nostre projecte educatiu, respectant les mesures del Departament d’Educació.

A més, tenim la sort de gaudir d’espais comuns amplis que ens faciliten complir els requisits de grups estables de convivència, així com les entrades i sortides en horaris esglaonats.

 

Nous horaris d’entrades i sortides esglaonats

Per tal de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, enguany les entrades i sortides de l’escola es faran de manera esglaonada, respectant els grups estables.

Un únic acompanyant pot entrar al recinte quan sigui necessari per portar o recollir els nens/es, sempre amb mascareta i respectant la distància de seguretat.

Entrada de 8.45 a 8.55h / Sortida de 16.25 a 16.35

  • EI3A, EI4A, EI5A (porta de la classe)
  • EP2, EP4 (porta principal secretaria / porta lateral secretaria)
  • EP6 (porta c/ Isidoro)
  • ESO1 (porta principal E10-14)

Entrada de 8.55 a 9.05h / Sortida de 16.35 a 16.45

  • EI3B, EI4B, EI5B (porta de la classe)
  • EP1, EP3 (porta principal secretaria  / porta lateral secretaria)
  • EP5 (porta principal E10-14)
  • ESO2 (porta c/ Isidoro)

 

Transport escolar

Com cada curs, oferim servei de transport escolar des de diferents localitats del Vallès Oriental.

Podeu consultar les rutes i horaris aquí.

 

 

Itineraris d’accés i aparcaments

Es pot accedir al recinte del Ginebró caminant o amb bicicleta per les 2 portes ubicades al carrer Joaquim Costa i al carrer Tossa; l’entrada del carrer Empordà és la que utilitzen els autobusos de transport escolar.

 

Itineraris de circulació per vehicles

Itinerari 1 (recomanat): accedir al carrer Tossa des de la C-251, utilitzar els aparcaments del carrer Tossa i sortir pel carrer Empordà.

Aquest itinerari permet millorar la fluïdesa de la circulació i evitar les retencions que es formen al C/ Joaquim Costa en hores punta. És recomanable tant per als vehicles procedents de Cardedeu com per als que venen de Llinars, mitjançant la rotonda de l’Esportiu.

 

Itinerari 2: accedir al carrer Joaquim Costa des de la C-251, utilitzar els aparcaments al llarg d’aquest carrer o la zona de pàrquing del carrer Isidoro, i sortir pel carrer Tossa (en qualsevol dels dos sentits)

Us recordem que per agilitzar la circulació de vehicles, no està permès aturar-se davant de les entrades de l’escola perquè els alumnes baixin dels cotxes. Cal utilitzar les zones o places d’aparcament. Si us plau respecteu els guals dels veïns i els passos de vianants, i recordeu que cal moderar la velocitat i parar especial atenció als alumnes i acompanyants que es desplacen a peu o amb bicicleta.

Itineraris d’accés i aparcaments