Cercar:

L’escola Ginebró imparteix cicles formatius de la família dels esports i la informàtica. Com que són ensenyaments privats,  l’escola gestiona directament la inscripció i matrícula, i per tant està oberta fins que comenci el curs, sempre i quan hi hagi places disponibles.

 

Concerta una entrevista a partir de setembre

Podreu concertar una entrevista amb el director pedagògic, que us explicarà de manera personalitzada quin és el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol inquietud o dubte que tingueu.

Podreu tramitar la vostra inscripció de manera presencial o bé online.

Per més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres (tel. 93 8412547 / e-mail  secretariaebc@ginebro.cat / formulari de contacte).

 

Cicles formatius d’esports i ensenyaments esportius 

En l’àmbit de les activitats físiques i esportives, el Ginebró ofereix tots els cicles formatius disponibles:

A més, també imparteix Ensenyaments Esportius de les següentes especialitats:

  • Salvament i Socorrisme (Grau Mitjà)
  • Hípica (Grau Mitjà en Disciplines Hípiques d’Orientació, Resistència i Turisme Eqüestre), com a novetat del curs 20-21

Cicles formatius d’informàtica 

En l’àmbit de la informàtica el Ginebro ofereix 2 cicles formatius que permeten aprendre una professió a través de casos pràctics i situacions reals:

Els nostres alumnes, un cop finalitzats aquests estudis amb gran demanda laboral, poden optar per incorporar-se al món laboral o continuar amb estudis universitaris.

 

Modalitat FP Dual i Eramus+: una porta cap al món laboral i la internacionalització

L’escola Ginebró aposta per la integració escola-empresa, i per això ofereix el CFGS en Condicionament Físic i el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Web en modalitat dual. D’aquesta manera, els alumnes poden realitzar 1.000 hores de pràctiques a empresa i tenir una primera experiència en el món laboral.

D’altra banda, els alumnes de cicles formatius de grau superior poden accedir també al programa de mobilitat internacional Erasmus+ , que els permet realitzar pràctiques en empreses de diversos països europeus, i fer una immersió lingüística i cultural en el país de destinació.

 

 

Vols veure les nostres instal·lacions?

L’escola Ginebró imparteix els estudis de batxillerat i cicles formatius a Llinars del Vallès, en un nou edifici que compta amb aules renovades, espais polivalents i zones exteriors. També disposa d’equipaments esportius municipals complementaris per als cicles d’esports.