Cercar:

Acomiadem el curs 2019-20, el 51è de l’Escola Ginebró. Un curs que ha estat marcat per una situació de pandèmia global que ens ha obligat a tenir l’Escola tancada durant tota la primavera i ens ha privat de la vida i l’energia que ens transmeten dia a dia infants i joves.

Malgrat estar tancada, però, l’Escola no s’ha aturat ni un sol dia. L’equip humà que formem el Ginebró hem posat tot el nostre esforç, entusiasme, valentia, paciència i estima per acompanyar els vostres fills i filles en aquest període tan incert, i recolzar-los en la distància, per donar-los suport acadèmic i buscant sobretot no perdre el vincle emocional.

Hem hagut de conviure amb la incertesa, amb les situacions personals i familiars de tot l’equip i superar plegats el repte de tirar endavant una escola a distància. Volem agrair-vos la confiança que ens heu fet durant aquests mesos. 

Sabem que el curs 2020-21 haurà de ser diferent i la situació viscuda, juntament amb l’actualitat diària, ens fa ser molt prudents i conscients que caldrà seguir preparats per conviure amb la incertesa encara durant un temps. 

Des de l’Escola ja fa molts dies que treballem en els diferents escenaris per adaptar el nostre projecte educatiu a aquesta situació excepcional. Aplicarem totes les mesures organitzatives, de prevenció, higiene i seguretat marcades per les autoritats educatives i sanitàries, contribuint així a reduir l’expansió del virus i facilitar la traçabilitat. Obrirem una escola segura, preparada i adaptada a les circumstàncies. 

Però per damunt de tot obrirem una Escola acollidora on infants i joves aprenguin, experimentin, gaudeixin, creixin i siguin feliços, com sempre ha estat al Ginebró. Ara més que mai, volem acompanyar els vostres fills i filles en el seu creixement personal, intel·lectual i emocional. 

La nostra és una escola cooperativa compromesa amb la societat, que compta amb un equip divers i cohesionat, proper i innovador, compromès i il·lusionat. Aquest és l’equip humà que us acompanyarà i plegats superarem la incertesa i afrontarem els reptes que vindran. 

A més, els espais amplis, lluminosos i polivalents, situats en aquest espai natural incomparable, ens facilitaran molt el compliment de la normativa vigent a cada moment. Amb creativitat i seny, trobarem moltes maneres de fer agradable la tasca d’aprenentatge tot respectant les mesures sanitàries. 

La situació viscuda ens ha portat molts aprenentatges, entre d’altres la importància que família i escola vagin sempre de la mà. Aquesta és la clau que ens ajudarà a tirar endavant el nou curs. 

El moment actual fa evident que ens caldrà aprendre a viure amb la incertesa, i que no sempre ho podrem tenir tot planificat i controlat. Ara més que mai hem de formar persones valentes i amb una gran fortalesa interior. Persones compromeses, amb esperit crític, solidàries, amb iniciativa i àmplies competències professionals i personals. Persones capaces d’adaptar-se i reinventar-se tants cops com sigui necessari, ja que és aquest el moment que ens ha tocat viure. Estem convençuts que plegats i de la mà, com sempre, escola i família, ho aconseguirem.

Desitgem que l’estiu esdevingui un espai per seguir redescobrint en família petits tresors com el temps per compartir.

Ens retrobarem al setembre per tornar a gaudir de l’Escola.