Cercar:

Ja un mes del confinament a casa i que tenim l’escola física tancada, però viva a l’altre costat de la pantalla i del telèfon.

Des de casa estant, podem veure els vostres fills i parlar amb ells, però se’ns escapen moltes coses del vostre dia a dia que ens agradaria poder compartir: saber el que sentiu, el que feu aquests dies a casa, què heu descobert dels vostres fills i filles, com viviu la situació, què saben de la informació que els arriba, les seves pors, les seves emocions, els sentiments envers els més vulnerables com els seus avis i àvies, el descobriment de noves maneres de jugar…

És per això, que, coincidint amb la setmana de Sant Jordi, hem creat una bústia on recollirem cartes, missatges, cançons, vídeos… que ens envieu. Tot allò que us ajudi a expressar el que esteu sentint i vivint aquests dies, i que vulgueu explicar a la comunitat Ginebró.

En aquest correu hi podreu enviar missatges, reflexions, cançons,  pensaments. Ho podeu fer vosaltres, pares i mares, o vosaltres, avis i àvies, o els vosaltres fills i filles. Als mestres també ens agradarà ser-hi.

Ens sembla que és una manera bonica de compartir el que estem vivint!

I tot el que hi incloguem formarà part d’un moment i de la nostra història, que els vostres fills i filles recordaran i podran explicar a les generacions que vindran i esperem que a fi de bé.

Com funciona la bústia confi(n)ats?

Podeu enviar els materials a l’adreça de correuconfinats@ginebro.cat.

Un cop ens arribin, des de l’escola els penjarem al blog amb l’etiqueta #confi(n)ats, on tots plegats ho podrem veure:

 

 Quins materials podeu enviar-nos?

  • Textos  en format Word
  • Dibuixos escanejats
  • Cançons en format MP3
  • Vídeos en format MP4
  • Etc.

 

Som-hi!