Cercar:

Diumenge 1 de març és el dia de portes obertes per les famílies que vulguin inscriure els seus fills a infantil, primària o ESO.

El dia de portes obertes és una molt bona ocasió per visitar els diferents espais de l’escola, ja que podreu entrar lliurement a les aules, el menjador, la cuina, les zones de joc, les sales polivalents, el gimnàs…

La jornada tindrà lloc de 10 a 13h  i començarà amb la benvinguda per part de l’equip docent i l’acompanyament a una visita guiada segons l’etapa on es vulgui fer la preinscripció. A més, també es pot fer una visita lliure per les instal·lacions del centre educatiu. En tot moment hi haurà mestres als diferents espais per explicar el projecte educatiu i funcionament de l’escola, respondre preguntes i aclarir dubtes.

* Les portes obertes per batxillerat i cicles formatius tindran lloc diumenge 15 de març (10-13h)

Vine’ns a veure! Concerta una entrevista

A totes les famílies interessades a inscriure els vostres fills a l’escola Ginebró, apart de venir a les Portes Obertes us convidem a concertar una entrevista amb la directora pedagògica de l’escola, que us explicarà de manera personalitzada quin és el nostre projecte educatiu, i amb qui podreu comentar i resoldre qualsevol inquietud o dubte que tingueu.

Per demanar dia i hora per l’entrevista, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon (93 841 2547), e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.

 

Visites del dia a dia de l’escola a educació infantil

També  organitzem visites a l’escola a la tarda els dies següents: divendres 6 de març, dijous 12 de març i divendres 13 de març. Cal inscripció prèvia a secretaria! Els pares i mares que vulguin veure en directe el dia a dia dels nens i nenes d’educació infantil, ho podran fer acompanyats per la coordinadora.

Com es formalitza la preinscripció?

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ja ha publicat les dates en què s’han de presentar les sol·licituds de preinscripció per al curs 2020-21 en les etapes d’Infantil, Primària i ESO:

  • Entre el 23 de març i l’1 d’abril de 2020

L’escola Ginebró és un centre concertat en les etapes d’ensenyament obligatori, i per tant cal sol·licitar plaça durant el període de preinscripció que estableix el Department d’Educació de de la Generalitat de Catalunya.

 

Per sol·licitar plaça, cal omplir el formulari d’inscripció i portar-lo amb la documentació adjunta a l’escola escollida en primera opció, o bé realitzar el tràmit telemàticament. Per més informació de terminis, documentació i llistes d’inscrits, us recomanem consultar el web del Departament d’Ensenyament.

El codi de centre de l’Escola Ginebró és el 08045161.

Si teniu alguna consulta, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon, e-mail (escola@ginebro.cat) o a través del formulari de contacte.