Cercar:

Dijous passat va tenir lloc la 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica al Teatre Nacional de Catalunya, on un grup de 25 joves de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC) van elaborar un manifest amb els seus compromisos d’acció i les demandes que feien als governs per fer front l’emergència climàtica i van escollir a dos representats per llegir-lo en l’obertura de la cimera.

Jana Hellrstein, de Sant Antoni de Vilamajor i alumna de 3r d’ESO del Ginebró, va ser una de les representants del jovent català convidades a assistir-hi, i a participar en la redacció del  manifest reivindicatiu que va obrir la jornada.  La Jana va assistir a la cimera acompanyada pel seu professor i membre del Comitè Ambiental de l’escola, Jose Cendón.

La 1a Cimera Catalana d’Acció Climàtica va tenir lloc el 17 de gener al Teatre Nacional de Catalunya, i s’hi ha elaborat un full de ruta que pretén assolir la neutralitat de carboni el 2050 i afrontar les polítiques de mitigació i d’adaptació al canvi climàtic, amb compromisos no només del Govern sinó també de tots els agents implicats.

Amb la participació en aquest acte, l’escola Ginebró reafirma el seu compromís d’escola verda, i contribueix a la lluita pel clima, amb la sostenibilitat i el medi ambient com a eix transversal del curs escolar.