Cercar:

Us volem presentar el vídeo “Som Cooperativa, som Ginebró” que hem elaborat per difondre els valors cooperatius del Ginebró.
Al Ginebró, som una escola cooperativa nascuda fa 50 anys fruit de la il·lusió d’un grup de famílies i educadors, i el nostre projecte educatiu se centra en els valors cooperatius:
  • La cooperació, que reflectim en el dia a dia de l’escola
  • El compromís de l’equip de mestres amb el projecte, que és el seu propi projecte professional i vocacional
  • La proximitat i acompanyament dels alumnes, que són la clau de l’èxit acadèmic
  • La innovació, que és el motor de la transformació pedagògica, perquè cooperar és innovar.
En aquest vídeo us ho expliquem a través d’imatges i de les aportacions dels propis alumnes:

 

Les cooperatives som el principal model d’economia social, en què les persones estan al centre. Som una escola d’iniciativa social amb vocació de servei públic, on tant en la gestió com en el dia a dia de l’escola, fomentem l’economia social i els valors cooperatius: 

  1. El creixement econòmic dinàmic i responsable, és a dir, que permeti obtenir beneficis a través dels plans innovadors però alhora doni seguretat als treballadors.
  2. El compromís amb els nostres valors ètics tant en l’ensenyament com la cooperativa: equitat, justícia i solidaritat.
  3. L’ecologia, perquè treballem l’escola verda i la cooperativa no n’ha de ser menys amb el respecte vers el medi i amb plans de sostenibilitat mediambiental.
  4. L’equitat en el repartiment de riquesa que generem (reinversió dels beneficis, diversificació de proveïdors, etc.)
  5. La conciliació, perquè volem permetre i facilitar condicions de qualitat per a la feina de tots els socis i treballadors amb propostes de formació, plans de seguretat i millores de benestar sostenibles en la seva activitat.
  6. En darrer lloc el respecte vers les comunitats en què estem immersos, acceptant els costums i la convivència i participant de les activitats col·lectives.