Cercar:

Dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i lligat amb l’eix transversal d’aquest curs Sostenibilitat i Medi Ambienthem realitzat una acció per conscienciar sobre la reutilització a l’escola.

S’ha fet un taller en el qual a partir d’una samarreta vella hem elaborat una bossa per anar a comprar i així, a més, ens ha servit per reflexionar entorn de la importància de portar una bossa de roba en comptes de bosses de plàstic.

Tots els alumnes d’EI3 fins a ESO2 s’hi han implicat de valent, emprant diferents sistemes per transformar la samarreta en una bossa i comptant amb la col·laboració d’alumnes de batxillerat i cicles per ajudar els nens i nenes d’educació infantil.

Ha estat un bon treball col·laboratiu, de reflexió-conscienciació i en què tots ens ho hem passat molt bé!