Cercar:

El programa Erasmus+ i l’Escola Ginebró han obert la convocatòria 2019-20 de les beques de mobilitat per alumnes de grau superior de l’escola que vulguin realitzar pràctiques en un país europeu.

La convocatòria es va obrir el dia 1 d’octubre i es tancarà el 5 de novembre de 2019. Amb la colaboració de l’Associació Mundus, l’escola ha organitzat una xerrada informativa per donar detalls de com funciona el procés de seleccció i assignació de pràctiques, així com a què es compromet l’alumne beneficiari d’una beca Erasmus+, a quines destinacions pot optar i com serà la fase de preparació.

Com presentar la candidatura?

Els alumnes interessats en el programa, poden consultar tota la informació aquí.

En primer lloc, han de presentar el CV i la carta de motivació. Durant el mes de novembre, realitzaran una entrevista individual on el tribunal format per docents de l’escola avaluaran la motivació i altres aspectes dels candidats. Finalment, al desembre es publicarà la llista de seleccionats i les seves destinacions.

Objectius de l’Erasmus+

El Programa Erasmus+  té com a objectiu atendre les necessitats d’ensenyament i aprenentatge d’estudiants universitaris i de formació professional de grau superior. Ofereix oportunitats de mobilitat a estudiants i professors per fomentar l’aprenentatge, la cooperació, la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques a l’estranger, principalment a Europa.

El Ginebró participa en aquest programa amb l’objectiu que els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior puguin obtenir beques per realitzar pràctiques en empreses estrangeres a Europa. En un futur proper, també està previst que els professors puguin accedir a realitzar mobilitat.  En la Declaració de Política Erasmus de l’escola hi ha informació detallada del compromís del centre amb el programa.