Cercar:

Divendres es va celebrar la tradicional Festa d’Escola del Ginebró, amb l’assistència de més de 1.000 alumnes, pares, mares i mestres de l’escola.

La Festa d’enguany ha estat també l’acte més concorregut dels actes de celebració del 50è aniversari de l’escola Ginebró, ja que hi estaven convidats els membres de tota la comunitat educativa actual. Hi han assistit famílies des de P3 fins a batxillerat i cicles formatius, que han gaudit de la celebració acompanyats del bon temps i el bon ambient.

La festa ha començat a les 7 de la tarda, amb la visita a l’escola i la mostra de la “càpsula del temps” que cada curs està preparant.  Les mares i els pares han pogut visitar les aules dels seus fills, veure en directe activitats i ambients d’aprenentatge, i descobrir què ha decidit preparar cada un dels cursos per la càpsula del temps del cinquantenari de l’escola, que s’enterrarà a final de curs i es desenterrarà d’aquí a 25 anys.

A continuació, les big bands de l’escola fet un concert de música,  seguit pel sopar comunitari elaborat i organitzat per l’escola, amb la cooperació de les famílies de P5, que novament han estat les encarregades de la decoració de les taules.

Després del sopar ha arribat l’hora del concert de música en viu. El grup Radiohits ha amenitzat la vetllada amb música que ha fet ballar i passar una bona estona a nens, joves, pares, mares i mestres.  I el fi de festa ha estat  un espectacle de focs artificials, i l’encesa d’un rètol gegant de “50 anys”, molt aplaudit per tots els assistents a la vetllada.