Cercar:

L’Escola Ginebró imparteix cicles formatius de grau mitjà i superior d’informàtica, que són estudis privats i per tant tenen encara la matrícula oberta.

Als cicles formatius d’informàtica del Ginebró, els i les alumnes aprenen una professió a través de casos pràctics i situacions reals, i estableixen contacte amb el món laboral i professional des del primer dia. Pel que fa a les instal·lacions, el Ginebró compta amb aules i recursos que permeten optimitzar les classes al màxim.

El CF de Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) capacita els alumnes per instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet i sistema informàtics, i també per prestar suport als usuaris.

Per la seva banda, el CF de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW) prepara per desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions web, amb independència del model emprat i utilitzant tecnologies específiques, garantint l’accés a les dades de forma segura i complint els criteris d’accessibilitat, usabilitat i qualitat.

A més, el Cicle Formatiu de Grau Superior DAW es pot cursar en modalitat FP Dual: mitjançant 1.000 hores de pràctiques, els alumnes posen en pràctica coneixements i també adquireixen competències transversals com el treball en equip o el domini de tecnologies específiques de l’empresa. Tot això, facilita la seva incorporació al món laboral.

Estàs interessat en aquests estudis? Posa’t en contacte amb nosaltres i concerta una entrevista amb el director pedagògic.