Cercar:
Segell Smart de la Fundació Tr@ms

L’Escola Ginebró ha estat acreditada amb el Segell Smart, el reconeixement d’innovació i excel·lència educativa impulsat per la Fundació Tr@ms i validat per la Universitat Oberta de Catalunya.

Aquest distintiu s’atorga a les escoles que garanteixen un alt nivell de qualitat educativa i innovació, amb una visió transversal del procés educatiu, centrat sempre en la figura de l’alumne i el desenvolupament de les seves competències personals.

El Segell Smart està impulsat per la Fundació Tr@ms, amb l’objectiu que els alumnes de les escoles Smart siguin persones creatives amb valors, competències i habilitats per afrontar els reptes del futur i aprofitar les oportunitats que dóna un entorn cada vegada més àgil i canviant.

Per obtenir el Segell Smart, l’escola Ginebró ha superat una auditoria que ha avaluat els diferents àmbits que s’utilitzen com a indicadors: l’estratègia de la cooperativa, el projecte pedagògic, la qualitat i innovació de les metodologies, la implicació de l’equip docent, l’acompanyament i seguiment dels alumnes, la gestió de recursos i les iniciatives vinculades amb la societat i l’entorn.

Maria Expósito i Gorka Insausti, directora i president respectivament de l’Escola Ginebró, han rebut la placa identificativa del Segell Smart de mans d’Antoni Romero, representant de la Fundació Tr@ms, i Carlos Pulido, consultor del Segell Smart.

Maria Expósito comenta: “El Segell Smart suposa un reconeixement a la nostra manera de fer i d’entendre la pedagogia. El Ginebró, marcat pel fet cooperatiu, s’ha caracteritzat sempre pel tenir un projecte pedagògic centrat en la cooperació, el compromís, la proximitat i la innovació. I aquest segell evidencia que la nostra determinació per l’exigència i la qualitat són un tret distintiu de l’escola del futur.”

Podeu consultar més  informació del Segell Smart aquí.