Cercar:

Divendres 5 d’abril tindrà lloc la Celebració dels 50 anys del Ginebró a partir de dos quarts de 7 de la tarda. L’acte està dedicat als exalumnes, extreballadors i famílies que han format part de l’escola al llarg de la seva història, i també està obert a tota la comunitat educativa.

Així mateix, la celebració comptarà també amb la presència d’autoritats i personalitats del món educatiu, amb qui l’escola també vol compartir la celebració d’un aniversari tan especial.

L’acte començarà al campus (pati interior) de l’edifici EBC, amb la benvinguda per part dels alumnes que han representat el Ginebró a la Lliga de Debat. S’hi presentarà el llibre “Records dels 50 anys” i el quadre commemoratiu de l’aniversari. També comptarem amb els parlaments d’autoritats així com d’alguns d’exalumnes, pares i mares amb un fort vincle amb l’escola.

A continuació, es realitzarà una visita a l’escola per tothom qui vulgui veure les instal·lacions ensenyar-les als seus familiars, seguida d’un pica-pica. Finalment, a partir de les 8 del vespre hi haurà un concert d’alumnes i exalumnes, que posarà punt i final a l’acte a les 10 de la nit.

Aquesta celebració serà prèvia a la cloenda dels actes commemoratius del 50è aniversari del 24 de maig, amb la Festa dels 50 anys per als alumnes i famílies des de P3 fins a batxillerat i cicles que actualment estan a l’escola.

Si us plau inscriviu-vos a la Celebració dels 50 anys del 5 d’abril mitjançant aquest formulari:

 

Celebració del 50 anys

Inscripció