Cercar:

Aquest diumenge prop de 400 persones van participar a la trobada a Can Bordoi organitzada pel Ginebró per reunir alumnes, mestres i famílies que han passat per l’escola durant els seus 50 anys d’història.

Tot i que el Ginebró va néixer a Sant Celoni, al cap de pocs anys (el 1976) va traslladar-se a Can Bordoi, al terme municipal de Llinars. Els propietaris de la finca, la família Vilaseca, van creure en el projecte del Ginebró i van cedir espais a l’escola durant 15 anys, fins que es va construir l’edifici a la seva ubicació actual.

La jornada va començar a les 10 del matí amb una caminada des de les piscines municipals Pere Planes de Llinars. Nombrosos grups de famílies i amics van caminar durant aproximadament una hora fins a la finca de Can Bordoi. Un cop allà, tothom es va reunir al jardí. Abraçades, somriures i records van acompanyar els més grans durant el pica-pica, mentre alguns dels més petits descobrien racons inesperats de la finca com el banc de trencadís que fa molts anys van construir els alumnes de 8è!

La directora Maria Expósito va donar la benvinguda, acompanyada per alguns dels mestres que van viure l’etapa de Can Bordoi: l’Imma Bosch, la Maria Pilar Pou, la Lurdes Corbera, l’Isabel Capel, la Victòria Pou, l’Assumpció Bassols, l’Ignasi Casals i la Carme Figueras. A continuació va tenir la paraula l’Ignasi Casals, que va repassar algunes de les anècdotes més curioses i divertides del pas de l’escola per Can Bordoi.

Tot seguit, es va fer una visita a la casa per grups. Els antics alumnes i mestres recorrien les seves antigues classes tot recordant històries i anècdotes, i explicant als més petits com era abans la seva escola.

Va ser una diada molt especial per tothom, que va acabar amb una foto de família a les escales de la casa i una cantada general de “Sant Nicolau”  dirigits per l’Ignasi.

 

Així van viure la trobada diferents persones:

“Ha estat un matí fantàstic! I, sí, molt especial”

“Ha estat genial trobar-nos a la nostra escola!! Els companys, els mestres…”

“Va ser un dia molt maco! El Ginebró el portem sempre al cor, però can Bordoi… també! Sempre. Va ser fantàstic poder-hi tornar, retrobar-nos i reviure tantes històries!”

 “Que maco descobrir com era abans la nostra escola i veure quin lligam tan fort uneix encara els alumnes i els mestres tot i el pas dels anys”

 

Us recordem que les persones que vulguin estar informades dels actes que organitza el Ginebró durant el curs per commemorar el 50è aniversari, poden facilitar-nos el seu email aquí.