Cercar:

Diumenge dia 10 de febrer l’escola Ginebró ha organitzat una visita a Can Bordoi, dins dels actes commemoratius dels 50 anys d’història.

El Ginebró va néixer a Sant Celoni, però al cap de pocs anys (1976) va traslladar-se a la finca de Can Bordoi, al terme municipal de Llinars.  Els mestres i alumnes que van viure aquella etapa en tenen un record molt entranyable, i l’activitat vol donar l’oportunitat de visitar la casa a tothom que ho desitgi i de reviure uns anys molt especials en la nostra història.

L’activitat començarà a les 11 del matí a les piscines municipals Pere Planes de Llinars, des d’on els participants faran una caminada fins a Can Bordoi. Un cop allà, es visitarà la casa per grups i, a continuació, es farà un pica-pica a la capella.

La visita a Can Bordoi és una activitat oberta a tothom, però és necessari inscriure’s per una bona organització dels grups.

Es prega confirmar assistència mitjançant aquest formulari.