Cercar:

Avui divendres 14 de desembre la Confederació de Cooperatives de Catalunya ha celebrat la segona edició dels Reconeixements CoopCat a la Filmoteca de Catalunya.

En l’acte, que ha estat presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat Quim Torra i l’Honorable Conseller de Treball, Afer Socials i Famílies Chakir el Homrani, s’ha fet entrega dels reconeixements a aquelles cooperatives del país que han destacat durant aquest any 2018 per la seva contribució a la societat catalana i al cooperativisme.

L’escola Ginebró ha estat premiada pels seus 50 anys de trajectòria i la seva contribució per fomentar dels valors del cooperativisme en l’ensenyament i per la seva aportació en l’economia social i solidària de la comarca del Vallès Oriental.

Han recollit el premi en representació del Ginebró Miquel Clusellas, subdirector pedagògic, i Dolors Morcillo, membre del Consell Rector de l’escola.