Cercar:

Avui diumenge més de 750 persones han participat en el XVè Cros del Ginebró, la competició esportiva i solidària que l’escola Ginebró organitza anualment, i que col·labora amb la Marató de TV3.  Aquest any el Cros estava previst pel dia 18 de novembre però a causa de la meteorologia s’ha posposat fins avui 2 de desembre.

Finalment, el sol i el bon temps han presidit una jornada en què alumnes, exalumnes, pares, mares i personal de l’escola ha competit en les diferents categories, i en què els valors de solidaritat, la companyonia, la superació i l’esforç han sigut els protagonistes de la competició.

Enguany la Marató de TV3 està dedicada a la lluita contra el càncer. Així doncs, els 3.791 € recaptats amb la inscripció al Cros i les aportacions voluntàries de les famílies es destinaran íntegrament a la investigació d’aquesta malaltia.

El Cros d’enguany s’emmarca dins del cinquantenari de l’escola Ginebró, i el disseny de les medalles i les samarretes que han rebut els participants incorporen la imatge commemorativa del 50è aniversari. D’aquesta manera, tothom s’ha pogut endur a casa un record d’aquesta edició tan especial.