Cercar:

Aquest 2 de desembre s’ha celebrat XVè Cros del Ginebró, una festa esportiva i solidària que com és habitual col·labora amb la Marató de TV3 per recaptar fons per la investigació d’una malaltia.

Enguany que l’escola està de celebració pel 50è aniversari, el Cros també ha fet un petit homenatge a l’efemèride a través del disseny de les medalles i les samarretes per als participants.

Els nens i nenes de tercer  han elaborat les medalles per als més petits de l’escola, amb un disseny inspirat en el logo commemoratiu dels 50 anys. Les han preparat amb molta il·lusió perquè els seus companys d’educació infantil les lluïssin ben orgullosos de la seva participació en la cursa.

La samarreta que han rebut tots els esportistes com a agraïment a la seva participació en el Cros, també incorpora la imatge del cinquantenari.  D’aquesta manera, tothom s’emporta a casa un record d’aquesta edició tan especial de la competició.