Cerca ràpida
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Cercar:

Coincidint amb la visita de l’Ignasi Casals al Ginebró per l’acte de presentació del 50è aniversari,  l’equip actual de l’escola va voler fer-li un petit homenatge vinilant una frase seva molt inspiradora al vestíbul de l’edifici EBC.

L’Ignasi Casals va ser un dels impulsors del projecte de l’escola. Mestre i director del Ginebró durant més de 40 anys, la seva empremta és encara molt present en el dia a dia de l’escola.

“Hem d’educar als nostres alumnes a perseguir un somni, no hem de renunciar al somni” són les seves paraules que a partir d’ara donaran la benvinguda a tothom qui entri a l’edifici EBC.

La metàfora del somni fet realitat és també part de la història del Ginebró. Ara fa 50 anys, un grup de pares i educadors de Sant Celoni volien una escola diferent per als nens i nenes del Baix Montseny. I com explica en el seu llibre Nascola l’Ignasi Casals, el somni es va fer realitat i va néixer l’escola fruit de la il·lusió i l’esforç d’aquell grup de pares i educadors.

A l’acte de presentació del cinquantenari de l’escola, la directora Maria Expósito va recordar-nos que “L’essència amb la que va néixer l’escola s’ha transmès de generació en generació i 50 anys després, aquesta realitat segueix siguent un somni”.