Cercar:
Informàtica - App de música

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web del Ginebró han desenvolupat una app que facilita l’aprenentatge de les notes musicals als alumnes de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

L’eina didàctica, que l’Escola de Música ha encarregat als alumnes d’informàtica del Ginebró, és una aplicació per dispositius electrònics (tauletes i telèfons intel·ligents) amb la qual els alumnes poden practicar les notes musicals fora de l’escola. L’app inclou diferents nivells de dificultat, segons els coneixements dels aproximadament 100 alumnes que l’utilitzaran.

Un cop finalitzada la fase de disseny i programació de l’app que han desenvolupat els alumnes del Ginebró, els professors de l’Escola de Música gravaran els sons dels instruments que hi apareixen. I està previst que l’aplicació estigui disponible el primer trimestre de 2019.

La participació en aquest tipus de projectes és molt enriquidora pels estudiants del Ginebró, ja que posen en pràctica els coneixements adquirits a través de casos reals i necessitats concretes d’empreses. Així , estableixen una primera presa de contacte amb el món laboral i professional que els permet optimitzar l’aprenentatge al màxim.